Blog

Enerji Çalışmalarında Derinliği Yakalamak

Enerji Çalışmalarında Derinliği Yakalamak

Geçmiş yazılarımda, bireyin tekâmül sürecindeki etken dinamiklerden, dış tesirlerden ve blokajların şifalanmasından bahsetmiş, özellikle sizlere tekrar hatırlatmak istediğim dinamikler olan; geçmiş yaşamlar, atalar, anne karnı, doğum anı, bireyin şimdiki enkarnasyonunda çevreden aldığı ve kendisinin oluşturduğu, ona ait olmayan ataç enerjiler üzerinde enerji sistemlerinin etkisi ve standart çalışma yöntemlerinden daha etkin çalışmaya giden yollardan bahsetmiştim. Bu yazım da, hem biraz hatırlatma, hem de bir enerji sistemine kanallık etmenin yanı sıra çalışmalarınızı güçlendirebilecek ve derinleştirebilecekek unsurlar olan; imajinasyon, farkındalık, nefesi doğru kullanma, arınma ve korunma gibi konulardan bahsedeceğim.

Bireyin bedeni, bir sıkıntı ve rahatsızlık olduğu zaman, bölgesel olarak bizimle konuşan bir organizma. Bu rahatsızlıkların kaynağında etken olan dinamikler, genel olarak birbirleriyle bağlıdır ve yaşadığımız, hissettiğimiz, düşündüğümüz yahut 3. Şahıs kişi veya çevrelerden aldığımız tesirlerle bu bağlar harekete geçip, bağlı dinamiklere hareket verebilir. Bu yaşamımız için spatyomda belirlemiş olduğumuz- yahut belirlenen -kişilik hamurumuz, bir önceki yaşamlarımızdan oluşabilecek, tamamlanamamış işler, dile getirelememiş düşünceler, dışavurulamamış duygular, ani ölümler gibi pek çok tesirle şekillenebilmekteyken, bu konularla ilgili alacağımız bir kararı taşımamız, anne karnına düşmekle birlikte harekete başlayabilmektedir. Geçmiş yaşamla ilgili bir telafi isteği, yaşanılması için zemin hazırlayacak bir doğum sürecini ve yetişme çevresini şekillendirir. Kendisini bu tesirlere açan varlık da yaşayacağı hayatta, şifalandırması gereken bu blokajlar için bir düşünce ve duygu kalıbında kendisini bulma ihtimali yüksektir. Kısacası, sadece soğukta kaldığı için bir kişi nezle, grip olmaz, sadece araba çarptı diye bir anda hastanelik olmaz. Arkada çalışan muazzam bir işleyiş ve bireyi tekâmül yolunda deneyimlemesi ve çözmesi gereken bir sürece sürükleyiş vardır. Bu konular hakkında daha detaylı, bir sonraki yazılarımda bilgi ve örnek paylaşımında bulunma sözü verip, şimdi enerji çalışmalarımızı güçlendirebilecek ek unsurlara geçelim. 

Bir bireyin enerji sistemine uyumlanması ve o kanalın standart yönergesiyle çalışmalar yapması, pek çok konuda bireyin ve uygulama yaptığı danışanlarının şifalanmalarında tek başına önemli bir etkendir ama bir döngü içerisinde bireyin karşısına halen daha benzer koşullar çıkıyor, rahatsızlıklar kronik bir şekilde tekrar hortluyorsa, enerji çalışmalarımızı derinleştirmekte fayda var. 

Bir önceki yazımda, çalışma yaptığımız enerji sistemi ister sembolleri kullansın, ister kullanmasın; çalışmada belirtilen niyetlere yukarıdaki dinamikleri de dahil ederek çalışmaların güçlenebilğinden bahsetmiştim. Rahatsızlığın kaynağının farkındalığına ulaşılamadığı zamanlarda, şifalanma sürecinin geçici yahut yüzeysel olabildiği görülebilmekte. Rahatsızlığın farkındalığı nedir peki? Bu kadar dinamik varken, bu kaba titreşim kalıbı olan vücudumuz içerisinde, her şeyi nasıl anlayıp, fark edebileceğiz ya da nasıl daha derine inebileceğiz?

Sezgi, şifa çalışmalarında, enerji terapistlerinin ve danışanların önemli bir rehberidir. Özellikle enerji terapistlerinin danışanlarına bu konuda bilgi vermesi ve çalışma yapılırken danışanını bedensel farkındalığa ulaştırması, süreci hızlandırmaktadır. “Bedeninizin neresinde bir ağrı var?” ya da “Rahatsızlığınız bedeninizin tam olarak neresinde hissediliyor?” gibi bir soru, danışanda – tabi kendinize çalışma yapıyorsanız sizde - anlık bir bedensel farkındalık sağlar. Akabinde, soracağınız “Bedeninizin o bölgesi dile gelseydi, ne derdi?” gibi bir soru, işin içine mantıksal düşünmeyi sokmadan söyleyebileceği ilk cevapla, danışana şifa çalışmalarında -ve tabi size- rehberlik edecektir. Dile ilk gelen cevap, rahatsızlıklarla şimdide olan biten arasında mantıksal bağ kurmadan gelir ve bizi bu yolda ileri taşır. O bölgedeki bir blokaj, bağlantılı olduğu dinamiği harekete geçirebilmektedir. Danışanın vereceği cevap, açığa çıkması gereken bir enerji olabilir, bir duygu olabilir, bir düşünce olabilir. Bunu tetikledikten sonra danışanınıza “Y duygunuza/düşüncenize/vb Reiki/Altın Üçgen/Şambala/vb kanalından enerjinin akmasını ve bu blokajı açmasını, şifalandırmasını istiyorum”  gibi bir niyet ile ve tabi danışanınıza da o bölgedeki blokajın açılması için kendisini göndereceğiniz enerjiye açmasını belirterek, çalıştığınız sisteme uygun yönerge vasıtasıyla yakından veya uzaktan çalışma yapabilirsiniz. İlk kısımda bahsettiğim diğer ek unsurlarla da çalışırken, danışanınızın farkındalığını ilk sıraya almanızı ve mümkünse hep kullanmanızı öneririm.

İmajinasyon gerekli midir? Zaten Reiki veya benzer bir enerji kanalına uyulmanmışsanız, enerjiyi sadece sembolle, niyetle harekete geçirip danışanınıza yönlendirebilirsiniz. Fiziksel rahatsızlıklarda (kanser, ödem, enfeksiyon, kırıklar vb çeşitlenebilir), -artık farkındalıkla ilgili bir ön çalışma yaptığınızı varsayıyorum- enerjiyi yönlendirirken, siz de bu enerjiye rehber olarak, kendinizi danışanınızın vücudunda imajine edip, rahatsızlığa uygun bir gündelik durumla, şifalanmış hali göz önüne getirme ile, enerji akışını maddeleştirerek imajinasyon tekniğini ek olarak kullanabilirsiniz. Kırık bir kemik üzerine çalışırken, kendinizi o kırık kemiğin orada olduğunuzu düşünüp, normal evde bir tadilat yapar gibi bireysel olarak çalışma yaptığınızı -bu yapıştırmak, zımparalamak, vidalamak gibi olabilir- imajinasyon tekniğini kullanabilirsiniz. Solunum yollarında iltihap gibi bir rahatsızlarda, akciğerlerin içinde olduğunuzu düşünmek ve bezle, süpürgeyle iltihaplı bölgeleri poşetlere doldurup dışarı attığınızı düşünmek -burada kullandığınızı düşündüğünüz aletlerin de kullandığınız enerji sistemleri olduğunu düşünebilirsiniz- size ilginç deneyimler yaşatabilir ve emin olun, bu teknik çalışmalarınızda alacağınız sonuçları olumlu yönde etkilebilecektir. Bu konu ile ilgili kendi çalışma şeklinizi oluşturmanız, hayal gücünüze kalmış.

Bizlere ait olmayan, çevredeki dostlarımızın yaydığı duygu ve düşünce enerjilerinin parçacıkları, bizde benzer duygu ve düşünce titreşimleri ile karşılaştığında, aynı titreşime girip bize bağlanabilirler. Ciddi mânâda, özellikle yukarıdaki dinamikler kadar kişiyi rahatsız edici değildir ama tetikleyici olabilirler. Bu konuda arınma ve korunma maksatlı ek olarak, şamanların çok kullandığı adaçayını tütsü olarak yakmanız, bulunduğunuz mekanda bu tütsüyü dolaştırmanız, üzerinizde dumanı dolaştırmanız bir çözücü olabilir. Aynı şekilde denize girebiliyorsanız, tuzlu suyun bireyin aurasını arındırmak üzerine yoğun bir etkisi vardır, denizden uzaksanız, rafine edilmemiş tuz ile sizin hazırlayabileceğiniz bir kova su, size arınma konusunda yardımcı olacaktır. Reiki ve benzer enerji sistemleri ile de, adaçayına, suya ve tütsüye sizi veya danışanınızı arındırması için edeceğiniz bir niyet, çalışmanızı verimli kılacaktır.

Nefes almak, bu yaşamda, bu bedenlerimizde su gibi, olmazsa olmazımız. Etkili bir nefes, ciğerler ile diyaframın beraber kullanılmasıyla alınabilmektedir. Enerji çalışmalarınızda da düzenli bir şekilde nefesinizi doğru kullanmanız, çalışma verimliliğini artıracaktır. Ayrıca, ılık sudan biraz daha soğuk bir su ile yapacağınız bir duş, bedeninizin gözeneklerini açacağından ötürü, vücudunuzun da nefes almasına katkı sağlayacaktır. Çeşitli meditasyon çalışmalarıyla da, bölgesel olarak vücudumuzu hissetme çalışmaları yapmak ve o bölgenin nefes almasını gözlemlemek, etkili bir enerji terapisti ve sağlıklı birey olma yönünde size artı bir puan daha katacaktır.

Sonuç olarak, ister danışanımızla ister kendimizle çalışalım, bizi sarıp sarmalayan ve bizi tekâmül yolunda ileri taşırken şifalandırmamız gereken dinamikleri göz önünde tutmamızda fayda var. Mümkün olabildiğince enerji çalışmalarımızı derine iletebilmemiz, bizim de çabamıza bağlı. 

Şifalanma süreci, göreceli bir süreç ve ne kadar kendimizin farkında olursak, bu sürecin nasıl işlediğini sezgisel ya da maddesel olarak algılayabilir, gözlemleyebiliriz.

Daha sonraki yazılarımda görüşmek üzere. Sevgiler.

Taner Tözün
www.evrenselenerji.net

Katılımcılar Hizmetlerimiz için Neler Söylüyor?

Vermiş olduğumuz tüm danışmanlıklar ve hizmetler üzerine katılımcı yorumlarını buradan okuyabilirsiniz.

Sitede Arayın

Kullanıcı Bilgilendirmesi

• Bu bölüm, müşterilere/kullanıcılara ait sorumlulukları hatırlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Evrensel Enerji® aracılığı ile hizmet alan tüm müşteriler/kullanıcılar bu maddeleri kabul etmiş sayılır.
• Evrensel Enerji® içerisinde yer alan kurs, uyumlama, paylaşım, çalışma veya blog yazılarının hiçbiri, doktorunuzun size önereceği tıbbi teşhis, tedavi veya bakımın yerine geçmez.
• Evrensel Enerji®, hastalık teşhisinde bulunmaz, ilaç tavsiye etmez veya doktorunuzun tedavisine müdahale etmez. Şu anda doktorunuzun reçetelediği ilaçları alıyorsanız, doktorunuzun tavsiyesi olan ilaçlarınızı kullanın. Tıbbi durumunuzla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, lütfen öncelikle doktorunuzla konuşun. Evrensel Enerji® üzerinde yer alan herhangi bir bilgiyi ve öğretiyi kullanarak kendinizi tedavi etmeyi tercih ederseniz, bu sizin sorumluluğunuzdur.
• Evrensel Enerji®, bu sitede yer alan herhangi bir bilginin, eğitimin, uyumlamanın, öğretilerin doğrudan veya dolaylı olarak kullanılması sonucu ortaya çıkan kayıp veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu sitedeki sağlıkla ilgili bilgiler ve paylaşımlar yalnızca genel bilgi için sağlanmıştır ve profesyonel tıbbi veya sağlık bakımı tavsiyesinin yerine geçmez. Danışmanlık hizmetleri bu koşulda gerçekleştirilmektedir. Enerji şifası ve uygulamaları, herhangi bir sonucu garanti etmez ve sonuçlar kişiye göre değişebilir.
• Evrensel Enerji® üzerinden alınan herhangi bir hizmet için ücret iadesi söz konusu değildir.

Destek Ol

Çalışmalarımıza destek olmak ister misiniz?

→ Detaylı bilgi için tıklayın. ←

E-Bültenimize Abone Ol

Lütfen bu formu gönderebilmek için tarayıcınızın JavaScript özelliğini etkinleştirin

Evrensel Enerji® 2012 - 2023
Taner Tözün & Ezgi Sala Tözün
Telif Hakkı ©
Evrensel Enerji® markası Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillidir ve tüm hakları saklıdır. Bu platformda yayınlanan yazıların tarafımızdan aksi belirtilmedikçe 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır.
Evrensel Enerji Etiket Bulutu
Reiki, Usui Reiki, Kundalini Reiki, Şambala, Karuna Reiki, İmera Reiki, Seichim, Tara, Kozmik Birlik, GMA, Gümüş Mor Alevi, St. Germain, Altın Üçgen, Çakra Dengeleme, Çakra Temizleme, Çakra Açma, Çakra, Çakralar, Aura, Aura Dengeleme, Aura Temizleme, Aura Açma, Mental Beden, Astral Beden, Eterik Beden, Enerji Temizliği, Enerji Dengeleme, Mekan Temizliği, Sihir Temizleme, Sihir Bozma, Büyü Temizleme, Büyü Bozma, Enerjisel Koruma, Enerjisel Kalkan, Uyumlama, Enerji Uyumlaması, Enerji Uyumlamaları, Online Uyumlama, Online Usui Reiki, Online Reiki, Reiki Uyumlamaları, Reiki Eğitimi, Enerji Uygulayıcılığı, Holistik Şifa, Bütüncül Şifa Çalışması, Bilinçaltı Çalışmaları, Bilinçaltı Uygulamaları, Bilinçaltı Dili, Ses Masajı, Ses Şifa Teknikleri, Mandala, Mandala Atölyesi, Mandala Atölyeleri, Mandala Eğitimi, Yaşam Koçluğu, Yaşam Koçu, Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Spiritüel Danışmanlık, Enerji Danışmanlığı, Bolluk Çalışması, Bolluk Şifalandırma, Bereket Çalışması, Bereket Şifalandırma, Para Yollarını Açma, Bolluk Bereket Çalışması, Bolluk Bereket Şifası, Ruh Eşi, Ruh Eşi Çekimi,Linda Colibert, Daelyn Wolf, Hari Andri Winarso, Mariah Windsong, Manuela Fasoli, Scion, Lavinia Sina Szendrei, Ramon Martinez Lopez, Gaby Solina Grill-Mitterhofer, Enerji Sistemleri, Reiki Sistemleri, Reiki Çeşitleri, 999, 999 Frekansı, Yüksek Şifa Enerjileri, Melek Enerjileri, Spiritüel Rehberlik, Spiritüel Şifa, Kozmik Şifa, Ücretsiz Çalışmalar, Ücretsiz Şifa Çalışmaları, Şifa Çalışmaları, Türkiye Meditasyonu, Dünya Meditasyonu, Reiki Meditasyonu, Maji Çalışmaları, Kendini Keşfetme Çalışmaları, DNA Aktivasyonu, Kundalini Aktivasyonu, Kundalini Aktifleştirme, 3. Göz, 3. Göz Aktivasyonu, Sezgileri Güçlendirme, Psişik Yetenekleri Açma, Psişik Yetenekleri Şifalandırma, Karma, Karmik Temizlik, Karma Şifası, Karmanızı Dönüştürün, Mantralarla Çalışma, Enerjinizi Yükseltin, Enerji Alanınızı Güçlendirin, Titreşimlerinizi Yükseltin, Yaşamınızı Dönüştürün, Büyüklere Masallar, Masal Terapi, Masal Geceleri, Hikaye Anlatıcılığı, Kendi Hikayenizi Oluşturun, Yaşamınıza Yön Verin, Tekrar Bağlantı, Plaides, Playdes, Pleaides, Arcturus, Sirius, Taner Tözün, Ezgi Sala Tözün, Astroloji, Astrolojik Danışmanlık, Deneysel Astroloji, Holisitk Dengeleme Çalışmaları, Psişik Okuma, Beden Kaydı Temizleme, Beden Kaydı Şifalandırma, Karmik Kontrat Temizleme, Karma Temizleme, Karmik Temizlemeler, Karmik Kayıt Bulma, Karmik Kayıt Kütüphanelerinde Temizlik, Beden Kaydı Okuma, Kolaylaştırıcı Ezoterik Şifa, Ezoterik Şifa, Doğum Haritası Şifalandırma, Psişik Harita Okuması, Doğum Haritasının Üzerine Çıkma, Kanallık Mesajları, Kanallık Bilgileri, 
Image